2015 m. gruodžio 9 d., trečiadienis

Laiškas 5-metei sau

Labas! Turiu tau naujienų. Žinok, gyvenimas jis toks suktas ir ne visada viskas bus taip gražiai ir laimingai skonio sviestu patepta kaip tose pasakose, kur tau dabar skaito mama. Gyvenime viskas painiau ir čia neišsprendžia reikalo vienas princas, geroji fėja ar mama su tėčiu, bet tai dažnokai teks daryti ir tau. Nesitikėjai? Bet nebijok, tai yra neapsakomai įdomu, pats gyvenimas yra wow koks, greitai, labai greitai tuo įsitikinsi, o visi sunkumai... Po velnių, jie visi šioje gyvenimiškoje karusėleje atsiperka. 

Niekada neabejok savimi. Ir netikėk, kai tau sakys, kad tau nereikia tiek stengtis. Bet labai tavęs prašau, dažniau tikėk, kai sakys neiimti tiek visko į galvą. Ir širdį.

Neskriausk dabar brolio, oj neskriausk. Žinau, kad skamba keistai, bet labai greitai tas pyplys taps kietesnis nei tu. Neverk, kai mama nenupirks tokios pat barbės kaip turi draugės, ir nepyk. Išlaikyk vairavimą mokykloje. Neik į tą darbo pokalbį logistikos įmonėje. Jei gali pasirink biški lengvesnę bakalauro temą. Nepirk tos žalios baisios suknelės naujakui (kai pamatysi, žinosi). Neik į tuos balius, kurie jauti, kad nekaip baigsis. 

Neprarask tikėjimo, net kai atrodys, jog viskas šūdas, o Dievas apleido. Jis visada šalia, o tu stipresnė nei manai. O šiaip, labai tau pavydžiu, 5 metai kietas amžius, patikėk. Nepamiršk būti laiminga.


Tavo 25-metė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą