2015 m. lapkričio 13 d., penktadienis

Ką gali išgirsti kurčias ir pamatyti aklas?

















Tokiais tamsiais lapkričio rytais gravitacija aplink lovos rajoną turbūt stipriausia. Su fizika mano santykiai baigėsi 10 klasėje, tad tiksliai nežinau, tiesiog spėju. Nes atrodo, kad dar neiškišai kojos, o jau traukia atgal. Man būna, kad net sapnuoju, kaip sunkiai prabundu, nors tikrai nei tūsinu iki ryto, nei ką.

Tai vat tokiais rytais, kurie nelabai kuo, išskyrus laikrodžio rodykles ar pradenčių burzgėti automobilių variklius, skiriasi nuo nakties, priklausomybė kavai atrodo didžiulė. Arba kitiems dalykams, kurie tave pažadina, supurto ar kitaip įpučia gyvybės į miego supančiotą kūną. Tikriausiai taip yra nemažam šios mažos planetos žmonių skaičiui (?), jei ne visada, tai bent kartais, tokiais tamsiais rytais kaip šis.

Bet dar didesnė, nepriklausanti nuo paros laiko, oro temperatūros, nuotaikos, miego ir mėnulių fazių, ar sapnų turinio yra priklausomybė gerumui. Geriems žmonėms, žodžiams, mintims, geriems darbams. Nes gerumas tai laimė. Tai, ko neturėsi kišenėje jei nebus širdyje.
Nelaukime Kalėdų būti geriems. 
Būkime dažniau. 

------------------------------------------------------------------
Su pasauline gerumo diena.


Kindness is the language which the deaf can hear and the blind can see. - Mark Twain

2 komentarai:

  1. Keista, bet šis ruduo nesugrąžino mano priklausomybės kavai. :o Nežinau, ar tai gerai, nes be jos kasryt taip ir nepabundu, darau viską įsijungusi automatinį rėžimą ir tik eidama į stotelę atsitokėjusi susirūpinu, ar tikrai neišėjau su šlepetėm ir abi akis pasidažiau tušu. :) Anyway, šiemet ruduo kaip niekad gražus, tad negaliu jam reikšti priekaištų... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dabar galvoju, gal ta priklausomybė tai nieko daugiau kaip tiesiog ritualas ir tiek :) O automatinis režimas nėra blogai, su budėjimo režimu sunkiau ko gero :D o ruduo, tikrai gražus, galbūt todėl kad tikras, man tai čia toks tikriausias metų laikas, kuris nepamiršo savojo „aš“, kaip pvz. vasara ar žiema.

      Panaikinti